Buchvald

SUDOVINA

Cenník piva BUCHVALD – maloodber

50l svetlý ležiak 12° 125€
50l výčapné svetlé pivo 10° 110€

30l svetlý ležiak 12° 80€
30l výčapné svetlé pivo 10° 70€

Záloha za vratný obal – KEG sud: 50€

Zapožičanie výčapu s chladením a kompresorom
Na jedeň deň:
(vráti sa na ďalší deň do 10:00hod.) 10€
Na víkend:
(pôžičia sa v piatok a vráti sa v pondelok do 10:00hod.) 20€
pri nedodržaní času vrátenia sa účtuje ďalši deň navyše
Záloha za výčap: 100€

Všetky uvádzané ceny sú s DPH.

Buchvald

FĽAŠOVÉ

MALOODBER – podmienka odberu po 20ks – prepravky

0,5l fľaša svetlý ležiak 12°  1,9€
0,5l fľaša výčapné svetlé pivo 10° 1,75€

Záloha za plastovú prepravku pre 20ks 5€
Fľaše sú sklenené, nevratné. Poplatok za nakladanie s odpadmi z obalov znáša dodávateľ – BUCHVALD s.r.o.

Všetky uvádzané ceny sú s DPH.

V prípade, že máte záujem čapovať alebo ďalej predávať naše pivo, kontaktujte nás a nastavíme vám individuálne podmienky.

SP. NOVÁ VES A OKOLIE

Ing. Peter Novotný
Minipivovar BUCHVALD
Podskala 3240
052 01 Spišská Nová Ves

VÝHRADNÉ ZASTÚPENIE – východ, stred SR

NORMA, s.r.o. – Remeselné produkty
Rastislavova 88
040 01 Košice

VÝHRADNÉ ZASTÚPENIE – západ SR 

L.U.CH. spol. s r. o.
Šenkvická 14/A
902 01  Pezinok

Charakteristika piva BUCHVALD:

Typ výrobku: svetlý ležiak
Vyrobený tradičným spôsobom z vody, jačmenných sladov, žateckého chmeľu a pivovarských kvasníc spodného kvasenia.
Extrakt v pôvodnej mladine: 12% hmot.
Obsah alkoholu: 4,7% obj.
Nepasterizované a nefiltrované, bez akýchkoľvek prídavných látok.
Typ výrobku: svetlé výčapné pivo
Vyrobené tradičným spôsobom z vody, jačmenných sladov, žateckého chmeľu a pivovarských kvasníc spodného kvasenia
Extrakt v pôvodnej mladine: 10% hmot.
Obsah alkoholu: 3,8 % obj.
Nepasterizované a nefiltrované, bez akýchkoľvek prídavných látok.

Skladovacie priestory bez zdroja sálavého tepla; chránené pred mrazom a priamym slnečným žiarením
Skladovať pri teplote 10C až 70C

Pri výrobe piva BUCHVALD dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať. Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký  poloraný červeňák. Do fliaš pivo BUCHVALD plníme nepasterizované a nefiltrované, a s týmto produktom sme jedinečný v našom okolí. Pred samotným plnením do fliaš používame systém vakuácie, kde sa najprv zo sklenenej fľaše vysaje vzduch a až potom nastáva samotné plnenie v ochrannej atmosfére, čím sa zamedzí akýkoľvek styk piva so vzduchom.