12º

BUCHVALD 12º

Pivo svetlý ležiak, vlajková loď nášho pivovaru. Je vyrobený tradičným spôsobom z vody, jačmenných humnových sladov, žateckého chmeľu poloranný červeňák a pivovarských kvasníc spodného kvasenia.
Doba ležania je min. 70 dní. Extrakt v pôvodnej mladine:12% hmot. Obsah alkoholu: 4,7% obj. Je nepasterizované a nefiltrované, bez akýchkoľvek prídavných látok.

10º

BUCHVALD 10º

Svetlé výčapné pivo. Je vyrobené tradičným spôsobom z vody, jačmenných humnových sladov, žateckého chmeľu poloranný červeňák a pivovarských kvasníc spodného kvasenia. Extrakt v pôvodnej mladine:10% hmot.
Doba ležania je min. 30 dní. Obsah alkoholu: 3,8% obj. Je nepasterizované a nefiltrované, bez akýchkoľvek prídavných látok.

Pri výrobe piva BUCHVALD dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dlhú dobu ležania.

Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať. Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký  poloraný červeňák. Do sudov a fliaš pivo BUCHVALD plníme nepasterizované a nefiltrované a s týmto produktom sme jedinečný v našom okolí. Pred samotným plnením do fliaš používame systém vakuácie, kde sa najprv zo sklenenej fľaše vysaje vzduch a až potom nastáva samotné plnenie v ochrannej atmosfére, čím sa zamedzí akýkoľvek styk piva so vzduchom.